Henrik Nygren

Född och uppvuxen i Hanaskog.
Ägare och VD.
Bor i Skepparslöv.
Startade upp verksamheten i september 2000.
Enskild firma till 2007, då bolaget ombildades till AB och jag anställde för första gången.  

Nu över, 19 år senare, har jag varit totalentreprenör och snart byggt ett 20-tal arkitektritade villor, utfört ett antal större och mindre ombyggnader/tillbyggnader samt en mängd mindre projekt. Jag ser framemot många nya och spännande projekt.  Kommande år firar vi 20 år i branschen.

Henrik Jonasson

Född, uppvuxen, boende i Knislinge. 

Jobbat som snickare/byggnadsarbetare i över 20 år, hos oss sen februari 2014. Pratar ofta med sig själv och har en viss förkärlek till choklad. Har precis tagit grönt kort i golf, älskar golftävlingar där han kan slå ur underläge, men oftast blir det mer hook och slice än raka slag.

Joel Rosenbäck

Vårt näst senaste nyförvärv, från Vinslöv. Hos oss sen i februari 2017.  Svingar hammare och skruvdragare som han i ungdomens år svingade en handboll. Har en förkärlek till prylar, oftast dyra sådana och som ingen annan har.

Vårt senaste tillskott är Love Melander. Född i Bjärlöv, numera i Vinslöv. Vi har jobbat sida vid sida med honom under några månaders inspelning av svt:s Husdrömmar och där har han visat, att han dolt en talang och längtan efter att få prova ett nytt yrke. Vi på vår firma är glada över att han visat oss denna sida och välkomnar honom som snickarlärling i vårt team. Har en sångröst utöver det vanliga.

Victor Jönsson, 29, med rötterna i Åhus, började jobba hos oss den 4 november. Victor har jobbat nästan 10 år i branschen, men kvalar ändå in som yngst på firman. Ni som är från bygden, kan även ha sett honom på familjens gård, Rathckegården.  Vi är glada och tacksamma att han valde att jobba med oss.

Close Menu